Страничен приказ на шасијата на Volvo FH со пет оски

Без одложувања. Без дополнителни трошоци

Купувањето камион со пет оски директно од нас ви нуди повеќе придобивки. Ќе го добиете камионот побрзо. Нема скапи надградби. А бидејќи го доставуваме целото возило, нудиме целосна гаранција на Volvo и поддршка по продажбата. Плус тоа, го доставуваме камионот со целосно одобрение за тип на возило.

Илустрација на разновидноста на шасијата на Volvo FH со пет оски

Поголема флексибилност

Петосниот Volvo FH е опремен со двојни предни оски и Tridem повеќеосна група со воздушно потпирање (со tag-оска), што овозможува максимална бруто маса на возилото од 56 тони. Поради ова, идеален е за повеќе намени, како што се мешалки за бетон, противпожарни камиони, ски лифтови и големи кранови.

VT

Потребни ви се пет оски?

Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks. Тој може да ви одговори на вашите прашања и да ви помогне да го најдете вашиот совршен 10x4.

Најдете го вашиот локален дилер