Истакнат со дизајнот

Нов дизајн на Volvo FH

­

Смелите, опфатни линии и динамичните аеро форми му го даваат на Volvo FH неговиот препознатлив, одлучен став. Редизајниран од почеток до крај, но сепак без сомнеж Volvo, дизајнот на камионот го прославува возачот. И ја носи профитабилноста на вашиот возен парк.

Внатрешност на кабината: управувач

­

Простор. Ненатрупани површини. И квалитет од крај до крај. Внатрешноста на кабината на Volvo FH изгледа светла, пространа и препознатливо шведска. Исто така, таа нуди дополнителен кубен метар простор, поголем простор за вашите работи и неспоредливи нивоа на комфор и префинетост.

Камион Volvo FH со параглајдер одзади

Вашата профитабилност е клучна за нашето размислување

Одржувајте брзина. Заштедете гориво

Прочитајте повеќе за Изведбата и горивото
Камион Volvo FH на патот

Ефикасноста на искористување на горивото е вградена

Горивото е скапоцено. И скапо. Затоа правиме секоја капка да е важна.

Колку можете да заштедите?
Тест за безбедност на удар за кабината

Безбедноста е наша работа. Затоа, ја правиме на наш начин

Шведскиот тест на удар на кабината е најстрогиот тест на светот. Меѓународното законодавство вели дека тестот не е повеќе потребен. Ние не се согласуваме.

Запознајте го најбезбедниот Volvo на светот
На патот со Volvo FH

100% време во возна состојба – ветување испишано со злато

Камионот ви треба на патот. Ние гарантираме дека ќе биде таму.

Како правиме да се случи 100% време во возна состојба
Далечински управувач

Како да ги направите возачите попродуктивни?

Намалете го заморот. Подобрете го комфорот. И дајте им поголема контрола

Добијте продуктивност на дланката на раката
Најдете го вашиот локален дилер

Приближете се до Volvo FH

Поставете прашање. Најдете дел. Резервирајте услуга. Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер