Пакети опрема за Volvo FE

• Пакет Distribution
• Пакет Distribution+

• Пакет Vocational
• Аудиопакети  

Пакети опрема

  Distribution (D) Distribution+ (D+) Vocational (V)
Електрично подигање на прозорците на двете страни
Подлога за пишување  
Темпомат  
Гумени подни подлоги  
Надворешен визир за сонце    
Ламба на сводот на вратата  
Преден горен простор за складирање со капаци    
Приклучок за 12 и за 24 V на контролниот пулт
Надворешни ретровизори со електрично загревање и нагодување  
Климатизација  
Антена за CB-радио    
Помош за тргнување    
Отвор на покривот, со рачно ракување ●*
Отвор на покривот, со електрично ракување   ●**  
Централно заклучување со далечинска контрола    
Ротирачки светла за предупредување, комплет за поставување    
○ = опција
* само со дневната кабината
** само со кабините comfort, кабината за спиење и кабината со низок влез.

Аудиопакети

  AUDPREP AUDBAS AUDMED AUDMED+ AUDADV
  Аудио
Подготовка
Audio Basic Audio Medium Audio Medium+ Audio Advanced
 Радио
 Радио врска од 12 V и FM/AM антена
 FM канали, претходно поставени   12 18 18 18
 AM канали, претходно поставени   6 6 6 6
 RDS  
 CD-плеер
 Аудио CD / WAV  
 CD-R / CD-RW  
 MP3 / WMA    
 Друго
 Излез   4x20W 4x35W 4x35W 4x35W
 Звучници 2 2 2 2 2
 Излез со ниско ниво, 4 канали    
 Приспособување на јачината на звукот во зависност од брзината    
 Проширени mute функции    
 Bluetooth      
 USB-приклучок        
 3,5 mm стерео линиски влез        
 iPod интерфејс        
 Безжична далечинска контрола        

1) Погледнете го упатството за возачот за практични информации.

NB! Опсегот на аудиосистеми може да варира помеѓу различни пазари.

Преземи

Спецификации на пакетите опрема

Преземете ги сите спецификации за опремата како PDF. Преземи(PDF, 1.8 MB)
Најдете го вашиот локален дилер

Приближете се до Volvo FE

Поставете прашање. Најдете дел. Резервирајте услуга. Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.

Најдете го вашиот локален дилер