Volvo FE без проблем ве води низ тесните улички на градот

Придвижете се

Тесни патишта, густ сообраќај и рок за испорака кој треба да го исполните? Способностите за маневрирање на Volvo FE ви помагаат да го поминете дури и најтешкиот работен ден без капка пот.

Volvo FE грациозно ве превезува до претходно недостижни места

Тесно место? Нема мака

Малиот радиус на свртување ве штеди од постојаното враќање наназад. Ретровизорите ги минимизираат слепите точки. Интелигентната трансмисија I-Shift совршено и навремено го менува степенот на пренос. А, напредната ергономија на возење го симнува напорот од секое движење.

Најдете го вашиот локален дилер

Вистинската насока

Седнете зад управувачот. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks и лично искусете ја извонредната способност за маневрирање на Volvo FE.

Најдете го вашиот локален дилер