Приклучоците за давање погон во совршена интеракција со моторот или менувачот

Квалитет што испорачува

Интеракцијата помеѓу приклучоците за давање погон и погонската група на камионот е клучна. Затоа нашите приклучоци за давање погон се дизајнирани да работат конкретно со мотори и менувачи на Volvo. Сигурни, лесни и едноставни за одржување, тие, исто така, се направени за да ги задоволат строгите барања на дистрибутивната индустрија.

Приклучоци за давање погон за секој мод на работа

Сета моќност што ви е потребна

Рачен менувач? Нашите лесни приклучоци за давање погон зависни од спојката нудат флексибилен опсег на вртежен момент до 800 Nm. За автоматска трансмисија, нашите приклучоци за давање погон независни од спојката имаат излезен вртежен момент до 600Nm.

Погледнете ги спецификациите за приклучоците за давање погон
Приклучоци за давање погон: вградени во фабрика

Спецификацијата се исплаќа

Оптимално работење. Повисок квалитет. Поедноставно поставување. Специфицирајте ги точните приклучоци за давање погон со шасијата од фабрика и ќе ги видите придобивките во вашиот краен резултат.

Најдете го вашиот локален дилер

Дајте погон

Направете точна спецификација. Локалниот дилер на Volvo Trucks е подготвен да помогне.

Најдете го вашиот локален дилер