Влезните скалила на Volvo FE се одликуваат со облога од материјал што не се лизга

Безбедно скалило

Влезот со две скалила се одликува со облога од материјал што не се лизга, а решеткастиот дизајн ги спречува вишокот вода или снег да ве забават. Дополнителното осветлување на скалите во форма на светло на долната рамка на вратата, исто така, ги прави влегувањата и излегувањата навечер побезбедни.

Влезното скалило на Volvo FE е ергономски дизајнирано во секој поглед

Комфорно скалило

Ги зедовме предвид сите детали за влезното скалило за да се увериме дека тоа е колку што може покомфорно. Оптималната висина на скалилото и ергономските рачки лесни на дофат спречуваат пресегнување и напрегање на мускулите.

Најдете го вашиот локален дилер

Влезете внатре

Подготвени ли сте самите да го пробате влезното скалило? Контактирајте го локалниот дилер на Volvo Trucks за разгледување на кабината и нејзините одлики.

Најдете го вашиот локален дилер