Составувачот на каросеријата веднаш добива пристап до онлајн порталот на VBI

Најдобриот пријател на составувачите на каросеријата

Кога ќе го нарачате вашиот Volvo FE, ние веднаш му даваме пристап на составувачот на каросеријата до онлајн порталот на VBI. Инструкциите за надградба, прецизните цртежи, шемите на ожичување и останатите ресурси им овозможуваат да започнат со работа додека ние го конструираме вашиот камион. Тоа ви заштедува скапоцено време. И резултира со камион којшто точно ги задоволува вашите спецификации.

Шасијата на камионот е подготвена во фабриката: точно според вашите барања

Без компромис за квалитетот

Вашиот камион доаѓа кај составувачите на каросеријата директно од фабрика, совршено подготвен. Тоа ви заштедува непотребна реконструкција и осигурува дека вашиот камион ќе го задржи оригиналниот квалитет на Volvo.

Најдете го вашиот локален дилер

Составете го

Вашиот совршен Volvo FE е на дофат. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks за да го специфицирате.

Најдете го вашиот локален дилер