Народски дизајн

Фаровите со V-форма покажуваат дека тоа е Volvo

На каква било работа. На која било улица. Во кое било време. Volvo FE изгледа како дома. А со неговата аеродинамична кабина и препознатливи светла со V форма, не може да се одрекува дека тој е дел од семејството.

Безбедната и комфорна внатрешност на Volvo FE

Во внатрешноста, сè се сведува на безбедност и комфор. Просторот, седиштето, просторот за складирање – сè е дизајнирано за вашите потреби. А ергономски поставените инструменти не значат ништо ако не се на дофат.

I-Shift за Volvo FE

Вградена ефикасност на искористување на горивото

Специјално дизајниран мотор. Нашата интелигентна I-Shift трансмисија. И голем број услуги за штедење гориво. Volvo FE ефикасно го искористува горивото на четири (или шест) тркала.

Колку можете да заштедите?
Времето во возна состојба е еднакво на профитабилност

Време во возна состојба – добијте повеќе

Нашите услуги и иновации ви помагаат да ги спречите застоите. А ако се случат, тие ги минимизираат. Толку е едноставно и витално.

Како го остваруваме ова
Volvo FE, дизајниран за профитабилна дистрибуција

Продуктивност при возење

Од влезното скалило специјално дизајнирано за дистрибуција, до нашиот напреден систем за управување со возниот парк, Volvo FE ја има вашата продуктивност на ум.

Бидете попродуктивни
Volvo FE: сериозно безбеден

Сериозно безбеден

Комплет на извонредни безбедносни одлики. И кабина конструирана да ве чува безбедни вас и останатите корисници на патот.

Играјте безбедно
Volvo FE нуди одлично маневрирање

Лесно излезете

На тесно место? Малиот радиус на свртување на Volvo FE, сервото за менување на степените на пренос и напредната ергономија на возење го прават извонредно способен за маневрирање.

Видете ја способноста за маневрирање на дело
Најдете го вашиот локален дилер

Приближете се до Volvo FE

Истражете ја секоја одлика на Volvo FE. Потоа, посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks за практична тура.

Најдете го вашиот локален дилер