Камиони

ЛИСТОВИ СО ПОДАТОЦИ

Податоци - сè што ќе ви биде потребно. Преземете ги листовите со податоци во PDF-формат за опсегот на Volvo FMX од следниве веб-врски.

  • FMX Rigid
  • FMX Tractor
FMX Tractor
FMX Rigid

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО VOLVO FMX ОДБЛИЗУ

Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.