Камиони

Македонија

×
Прилагодете го погонот на вашиот Volvo FMX и на вашите операции.

Моќ да завршите каква било задача

Погон на Volvo FMX

Правилната моќност и контрола врз предизвиците што ги имате. Сега можете да го прилагодите вашиот погон на Volvo FMX попрецизно од кога било досега. Ќе имате моќ да се справувате со тешки задачи, а ние ве уверуваме дека ќе го користите горивото на најефикасен начин. Извлечете многу повеќе отколку што вложувате. Тоа е профитабилност.

Volvo FMX е достапен со осум мотори.

Мотори

Јадрото на погоните на Volvo FMX е нашата палета на мотори D11, чекор D (330 КС, 380 КС, 430 КС или 460 КС) или мотори D13, чекор D (420 КС, 460 КС, 500 КС или 540 КС). Можете да ги возите сите на дизел или на HVO. Сакате да возите на биодизел? Постојат специјални верзии што прават тоа да е возможно. Кој одговара најмногу на вашите потреби и бизнис?

Прилагодете го вашиот погон

Контактирајте го вашиот продавач за да ви прилагоди ефикасно решение.