Камиони

Македонија

×
Флексибилност на Volvo FМ

Оптимизирање на вашите операции

Флексибилност на Volvo FМ

Низ урбаните подрачја, на долги растојанија, за земање контејнери во пристаништата, за навигација на градилишта, за максимизирање на товарите со хемикалии – Volvo FM одговара на сите задачи. Тоа е веројатно нашиот најразновиден модел на камион. Еве зошто!

Шест големини на кабината. Две, три, четири или пет оски. Екстра ниска до висока шасија. Погони со различни алтернативи за гориво и широк спектар на опции за погон на моторот. Додајте ја високо флексибилната шасија на Volvo Trucks во скоро бесконечната листа на опции, а она што го добивате е моќ за прилагодување на Volvo FM на вашите специфични потреби.

Вклучете ја влечата

Кога ви треба поголема сила за влечење – едноставно вклучете ја интуитивната контрола во контролниот панел за влеча во насока на стрелките на часовникот, за да ги вклучите функциите на диференцијалното заклучување на логичен и лесен начин.

Доволна флексибилност?

Вашиот продавач ќе ви помогне да го прилагодите вашиот FM на вашите потреби.