Камиони

Листови со податоци за Volvo FL

Податоци - сè што ќе ви биде потребно. Преземете ги листовите со податоци во PDF-формат за опсегот на Volvo FL од следниве веб-врски.

  • FL Rigid
FL Rigid

Разгледајте го Volvo FL подетално

Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.

Спецификации на Volvo FL