Камиони

Спецификации на Volvo FL

Сè што треба да знаете за Volvo FL, во величествени детали.

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.