Камиони

Македонија

×
Кабина на Volvo FL: комфор во внатрешноста, првокласна во секој поглед

Дизајниран за вас 

Внатрешност на кабината на Volvo FL

Простор. Простор за складирање. Инструменти и информации точно таму каде ви требаат. Комфорно седиште. Приспособлив управувач. И мала бучава во внатрешноста. Добре дојдовте во кабината на Volvo FL – вашето првокласно работно место на тркала.  

Ергономски дизајниран дел за возење

Ергономско размислување 

Инструменти. Менување на степените на пренос. Команди. Простор за складирање. Во Volvo FL, сè што ви треба е точно онаму каде што ви е потребно – и, исто така, лесно на дофат. Тоа значи помалку движење. Помалку истегнување и напрегање. На тој начин, вашите раце поминуваат повеќе време на управувачот, а вашите очи не се тргаат од патот.

Совршени седишта

Совршено седење во ергономските седишта на Volvo FL, коишто се цврсто прицврстени со вграден потпирач за главата и сигурносен појас. Тапацирниот материјал обезбедува одлична отпорност на нечистотија. Двете седишта, на возачот и на совозачот, може да се нагодуваат за да одговараат на различните потреби.

Удобно и безбедно седиште на возачот
Големини на кабина на Volvo FL

Изберете го вашиот простор

Изберете помеѓу три големини на кабина: дневна кабина, кратка кабина за спиење или кабина за тим – сите во зависност од вашата потреба за товарен простор или број на патници. Ширината е 2.100 mm, додека должината варира од 1.600 до 2.980 mm.

Многу простор за складирање за сите ваши работи

Многу простор за вашите работи 

На контролниот пулт. Во вратите. Над вашата глава. Помеѓу седиштата. Разгледајте околу во кабината на Volvo FL и ќе видите изобилство простор за складирање. Можете да додадете уште повеќе.

Преглед на внатрешноста од 360˚

Подолу е претставен интерактивен преглед на кабината. Кликнете на полињата со текст за да прочитате повеќе. Кликнете на „Цел екран“ за уште подобро искуство. Опишаните карактеристики и функции се општи и може да се разликуваат од вашиот специфичен камион.

Најдете комфор

За да ја искусите кабината дизајнирана за вас, посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks.