Камиони

Македонија

×
Приклучоци за давање погон за секоја работа

Погон за секоја задача

Приклучоци за давање погон на Volvo FL

Приклучоците за давање погон на Volvo ефикасно и економично ја погонуваат опремата за ракување со товарот – на пример, како што се системите за разладување или малите дигалки. Нашиот разновиден избор значи дека каква било операција да водите, секогаш има пакет со погон што функционира.

Приклучоци за давање погон: во совршена интеракција со моторот или менувачот

Квалитет што испорачува

Интеракцијата помеѓу приклучоците за давање погон и погонската група на камионот е клучна. Затоа нашите приклучоци за давање погон се дизајнирани да работат конкретно со мотори и менувачи на Volvo. Сигурни, лесни и едноставни за одржување, тие, исто така, се направени за да ги задоволат строгите барања на дистрибутивната индустрија.

Сета моќност што ви е потребна

Без оглед дали ќе изберете мотор D5K или D8K, постои приклучок за давање погон што функционира. Максималниот вртежен момент е 600 Nm за двата. Изберете PTO монтиран на менувачот, и изберете од широкиот опсег приклучоци за давање погон, зависни и независни од спојката, во зависност од менувачот.

Приклучоци за давање погон за секој мод на работа
Приклучоци за давање погон: вградени во фабрика

Спецификацијата се исплаќа

Оптимално работење. Повисок квалитет. Поедноставно поставување. Специфицирајте ги точните приклучоци за давање погон со шасијата од фабрика и видите ги придобивките во вашиот краен резултат.

Земете пакет за погон

Вашиот дилер на Volvo Trucks е подготвен да ви помогне да ја најдете вистинската спецификација за вашиот Volvo FL.

Карактеристики на Volvo FL