Камиони

Иновации за вашите операции

КАРАКТЕРИСТИКИ НА VOLVO FL

Истражете ги карактеристиките што го прават Volvo FL да одговара на вашите предизвици. Има иновации што ве прават попродуктивни и со поефикасно искористување на горивото. Коишто го олеснуваат животот и го збогатуваат вашето возачко искуство. Еве неколку важни карактеристики на Volvo FL.

Имате прашање?

Локалниот дилер на Volvo Trucks ќе го има одговорот. Наминете, јавете се или побарајте да ве посетат.