Камиони

Одлики на Volvo FH16

Истражете ги карактеристиките коишто прават Volvo FH16 да одговара на вашите предизвици. Има иновации што ве прават попродуктивни и со поефикасно искористување на горивото. Коишто го олеснуваат животот и го збогатуваат вашето возачко искуство. И други што за коишто нема да ви се верува. Еве некои од најважните карактеристики на Volvo FH16.

Уште карактеристики?

Вашиот продавач може да ве насочи кон вистинските функции според вашите потреби.