Камиони

ЛИСТОВИ СО ПОДАТОЦИ НА VOLVO FH

Податоци - сè што ќе ви биде потребно. Преземете ги листовите со податоци во PDF-формат за опсегот на Volvo FH од следниве веб-врски.

  • FH Tractor
  • FH Rigid
FH Tractor
FH Rigid

РАЗГЛЕДАЈТЕ ГО VOLVO FH ПОДЕТАЛНО

Специфицирајте го вашиот совршен камион. Сè се случува кај локалниот дилер на Volvo Trucks.