Камиони

Македонија

×
Кабината со низок влез го олеснува влегувањето и излегувањето

Volvo FE

Продуктивност на возачот

Како да ги направите возачите попродуктивни? Подобрете го возењето. Дајте им лесен влез и чист поглед. И дајте им иновативни алатки што штедат време, како помоќен погон и зголемен капацитет на товар. Volvo FE е продуктивна машина.

I-Shift ја зголемува продуктивноста

I-Shift – нашиот најпаметен менувач кога и да било 

Едноставен, сигурен и супер ефикасен, I-Shift го трансформираше превозот со камиони. Возачите го сакаат затоа што нема тешка спојка, нема рачка со која ќе се борите и секое менување на степенот на пренос е совршено темпирано. Тој, исто така, заштедува до 5% гориво, така што и операторите го сакаат.

Префрлете се на I-Shift

Dynafleet ја максимизира продуктивноста

Dynafleet – максимизирајте ја вашата продуктивност 

Локации, товари и нивоа. Времиња на возачот. Статуси на возилата. Извештаи за емисии. Потрошувачка на гориво. Dynafleet ви дава податоци во реално време за секој камион што го поседувате, помагајќи ви да ја максимизирате продуктивноста и да донесувате попрофитабилни одлуки.

Истражете го Dynafleet

Бидете попродуктивни

Разговарајте со локалниот дилер на Volvo Trucks. Тие знаат точно како да ве направат вас и вашиот бизнис колку што е можно попрофитабилни.