Камиони

Македонија

×
Приклучоци за давање погон за секаков транспорт

Појачајте се. Смалете ги трошоците

Приклучоци за давање погон за Volvo FE

Приклучоците за давање погон на Volvo ја погонуваат вашата опрема за ракување со товарот или ефикасно ги погонуваат приклучоците, намалувајќи го вашиот вкупен трошок. Нашиот широк избор значи дека без разлика кој е вашиот бизнис, вие ќе ги најдете спецификациите што ви се потребни. 

Квалитет што испорачува 

Интеракцијата помеѓу приклучоците за давање погон и погонската група на камионот е клучна. Затоа нашите приклучоци за давање погон се дизајнирани да работат конкретно со мотори и менувачи на Volvo. Сигурни, лесни и едноставни за одржување, тие, исто така, се направени за да ги задоволат строгите барања на дистрибутивната индустрија.

Приклучоците за давање погон во совршена интеракција со моторот или менувачот
Приклучоци за давање погон за секој мод на работа

Сета моќност што ви е потребна

Рачен менувач? Нашите лесни приклучоци за давање погон зависни од спојката нудат флексибилен опсег на вртежен момент до 800 Nm. За автоматска трансмисија, нашите приклучоци за давање погон независни од спојката имаат излезен вртежен момент до 600Nm.

Спецификацијата се исплаќа

Оптимално работење. Повисок квалитет. Поедноставно поставување. Специфицирајте ги точните приклучоци за давање погон со шасијата од фабрика и ќе ги видите придобивките во вашиот краен резултат.

Приклучоци за давање погон: вградени во фабрика

Појачајте се

Направете точна спецификација. Локалниот дилер на Volvo Trucks е подготвен да помогне.

Карактеристики на Volvo FE