Камиони

Македонија

×
Современи LED-светла на Volvo FE

Подобар. Посветли. Побезбеден

Фарови на Volvo FE

Фарови кои ви даваат супериорна прегледност на патот и гарантираат дека другите возачи ќе ве забележат како доаѓате. Флексибилното осветлување околу камионот драстично го зголемува вашето видно поле.

Голема сјајност. Мала ватажа

LED-светлата на Volvo FE се моќни, но имаат мала работна ватажа и потрошувачка на електрична енергија. Тие се цврсти, исто така – со голема отпорност на абење, но едноставно се отстрануваат и менуваат.

Моќни LED-светла: но мала потрошувачка на енергија
Автоматски вклучени Светла за дневно возење (DRL)

Фрлање светло на безбедноста

Фаровите ги исполнуваат Европските регулативи за светла за дневно возење (DRL) и автоматски се вклучуваат кога камионот се движи напред. За да избегнете да им пречите на другите, LED-светлата автоматски се затемнуваат кога се паркирате или кога се активираат соборените светла.

Препознатлив дизајн

Volvo FE ги има препознатливите светла на Volvo со V-форма. Тие не само што добро изгледаат, туку се и многу видливи за другите.

Светла за дневно возење (DRL) со V-форма

Видете ја светлината

Не мора да ни верувате само на зборот. Посетете го локалниот дилер на Volvo Trucks за да ги видите одликите на осветлувањето на Volvo FE во целиот нивен блескав раскош.

Карактеристики на Volvo FE