Интерактивен преглед

Преку поучни видеа и извадоци од прирачниците за возилото, овие интерактивни прирачници обезбедуваат практични инструкции за користење и одржување на камионите на Volvo.
 
Тие вклучуваат оперативни инструкции, како и водичи за користење на контролите на возачот и разбирање на инструментите на контролниот пулт.

Исто така, ќе најдете инструкции за основните работи на одржување и информации за разни безбедносни одлики.

 

 

Достапниот режим на работа во 3D обезбедува целосен преглед на функциите на возилото и на одликите вклучени во прирачникот.

Барања
Ве молиме имајте предвид дека е потребен Adobe Flash верзија 8 или понова и дека е препорачлива широкопојасна интернет врска од најмалку 1 Mbps.

 

Интерактивен преглед

Интерактивен преглед

Истражете ги камионите Volvo FH, FM, FMX, FL и FE во Интерактивниот преглед. Тука лесно ќе пристапите до информации за камионот преку видео клипови, слики и анимации.

Прочитај повеќе