Прирачник за возачот

Volvo Trucks

Прирачник за возачот

Овде можете да го погледнете уникатниот „Прирачник за возачот“ базиран на бројот на шасијата на вашиот камион и претпочитаниот јазик. Прирачникот е достапен во различни формати и ги прикажува само информациите релевантни за конфигурацијата на вашиот камионот. За да ја погледнете онлајн верзијата, кликнете на копчето подолу. Или изберете една од другите дадени опции.

Прирачник за возачот како апликација

Мобилна апликација

Можно е да го преземете „Прирачникот за возачот“ како апликација за вашиот мобилен уред. Едноставно преземете ја преку App Store (iOS) или Google Play (Android), а потоа внесете го уникатниот број на вашата шасија и претпочитаниот јазик.

Driver’s Handbook во iTunes Driver’s Handbook во Google play
Прирачник за возачот како pdf

PDF формат

Кликнете на веб-врската подолу за да го преземете вашиот сопствен прирачник како pdf-документ. Информациите се базираат на уникатниот број на вашата шасија и вашиот претпочитан јазик.

Преземи pdf-верзија
Прирачник за возачот на интегриран екран

Интегриран екран

Исто така, „Прирачникот за возачот“ може да се гледа и преку наменска апликација на интегрираниот екран во вашиот камион. Таму можете да пристапите до сите достапни одлики на вашиот камион на вашиот претпочитан јазик.

Печатен „Прирачник за возачот“

Препечатување на прирачникот

Ако го изгубите прирачникот или сакате да нарачате нова верзија на друг јазик, тогаш сè што треба да направите е да се јавите кај вашиот дилер и тие ќе ви помогнат да ја извршите вашата нарачка.

Најдете го вашиот дилер
Најдете го вашиот локален дилер

Ви требаат повеќе информации за прирачникот на возачот?

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks ќе го најде решението за вас.

Најдете го вашиот локален дилер