Камиони

Доведете го тимот

КАБИНА ЗА ТИМ ОД VOLVO TRUCKS

Дали вашата операција вклучува возење на повеќе лица? Кабината за тим од Volvo може да собере екипаж од девет лица. Секое лице ќе може брзо и безбедно да влезе и излезе од кабината. Со кабината за тим, камионот станува дополнително погоден за составување каросерија. Погледнете подетално.

 

Скроена за работа.

Во зависност од вашите потреби, можете да ја добиете вашата кабина за тим со различна конфигурација на седиштата. На пример, ако камионот треба да биде противпожарен, можете да добиете места за најмногу девет пожарникари. Двајца напред, тројца во средниот ред и четири во задниот. Ако сакате, можете да ја опремите кабината со посебен грејач за паркирање и клима.

Ефикасно и безбедно

Свесни сме за важноста да се влезе и излегува од кабината што е можно побрзо, но сепак што е можно побезбедно. Вратите се отвораат под широк агол. Добро поставените држачи за раце и скалилата овозможуваат лесно влегување и излегување. Сите седишта имаат сигурносни појаси, а кабината за тим секако го има положено тестот за судари.

Наменето за составување каросерија

Надградбата на вашиот камион е веројатно комплексна и има потреба од целиот простор што може да се добие. Затоа, решивме да не го попречуваме составувањето на каросеријата и да го олесниме процесот на составување. Главните компоненти, како резервоарите за гориво, акумулаторите и системот за третирање на издувните гасови се поставени под кабината.

Подготвени за инсталација

За да се намали времето за составување на каросеријата и да се избегне расклопување на внатрешните панели, електричната инсталација е подготвена со претходно поставени жици, а точките за електрично поврзување се претходно дефинирани.

Моќ за тешки примени

Изберете помеѓу моторот D11 и D13 и широката палета на стартување на моторот. За операции со високи барања за капацитет, достапни се стартувања со најмногу 2.000 Nm.

Достапно за овие камиони

Дали сакате да го прилагодите камионот за тим?

Разговарајте со вашиот дистрибутер.