Камиони

Македонија

×

Модерните класици

Класичниот опсег на камиони Volvo ви нуди докажани транспортни решенија - направени за да го зголемите вашето време во возна состојба и продуктивност. Класичниот опсег е достапен паралелно со новите камиони на Volvo и доаѓа со ист квалитет и леснотија на поседување на кои сте навикнале од Volvo Trucks.

Volvo FH16 Classic

Дизајниран за најтешките и најсложените операции 

Volvo FH Classic

Направен за возење на долги растојанија. 

Преостанато време да го нарачате вашиот класичен камион

Volvo FMX Classic

Џин во градежништво 

Volvo FM Classic

Може да се приспособи за речиси секој вид на транспорт 

Volvo неограничено издание

Дефиниран од природата, посветен на возачот 

Countdown for Classic Trucks

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Looking for a top-class truck? Then don’t miss out on this opportunity. Select your favourite truck from the Volvo Classic range. You can look forward to a modern, high-performing classic – tailored exactly to your needs and preferences. Sales end soon – so order your Volvo Classic today!

Volvo FH16 Classic

Volvo FH Classic

Volvo FM Classic

Volvo FMX Classic

Гаранција за вашиот камион

Вашиот нов камион Volvo доаѓа со целосна 12-месечна гаранција на возилото и 24-месечна гаранција на погонот. Заедно, тие обезбедуваат сеопфатен пакет придобивки што ве штитат од дефектите при производството. Било кој дефектен дел ќе биде поправен или заменет потполно бесплатно од која било овластена работилница на Volvo.

Гаранцијата за возилото важи за период од 12 месеци од датумот на испораката со неограничена километража. Гаранцијата за погонот е со важност за период од 24 месеци од датумот на испораката или до 300.000 км. Вашиот дилер може да ви даде целосни детали за одредбите и условите за гаранцијата.