Камиони

Алтернативни горива за камиони 

Алтернативните горива се суштински дел во нашата стратегија за префрлување кон одржлив транспорт. Ние нудиме различни решенија за алтернативни горива во зависност од вашите транспортни задачи. Нашите камиони на гасен погон одговараат за потешки задачи на подолги растојанија, додека нашите електрични камиони се совршени во и помеѓу и градските области. Освен тоа, нашите камиони со дизел-погон можат да се погонуваат со HVO – направен од обновливи извори. Сите тие помагаат да се намали трагата што ја оставате во животната средина.

Каква е трагата што ја оставате во животната средина?

Заинтересирани за алтернативни горива?