Решенија на Volvo Trucks за тежок превоз

Тежок превоз

Безбедно и ефикасно управување со најтешките задачи бара многу моќност, но уште повеќе бара рафинирана контрола. Најмоќните, но софистицирани погонски групи во индустријата се подготвени за работа. Концептот на флексибилни шасии ви овозможува да го приспособите камионот според вашите специфични потреби. Само изберете го нивото на простор и комфор на кабината. Погледнете ги нашите препораки подолу за да составите решение што одговара на вашите потреби.

Контакт за тешките превози

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Повеќе за услугите на Volvo Trucks
Најдете го вашиот локален дилер

Превезувате тежок товар?

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот транспортен бизнис.

Најдете го вашиот локален дилер