Решенија на Volvo Trucks за дистрибутивен превоз

Дистрибутивен превоз

Со леснотија се справува со интензивниот сообраќај, преполните градски улици и гужвите на терминалите. Повторно и повторно, безбедно влегувајте и излегувајте од кабината за да ја испорачате стоката. Ќе ви треба камион со кој лесно може да се маневрира на тесни простори, кабина со низок праг и одлична видливост. И погонска група што ги исполнува специјалните ограничувања за емисиите и се справува со запирањата и тргнувањата без расфрлање на енергијата. Истражете ги нашите препорачани избори подолу.

Дистрибутивен превоз

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Повеќе за услугите на Volvo Trucks
Најдете го вашиот локален дилер

Подготвен да испорачува

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот бизнис за дистрибутивен превоз.

Најдете го вашиот локален дилер