Решенија на Volvo Trucks за контејнерски превоз

Контејнерски превоз

Чекање, маневрирање и товарање на терминали. Потоа брзо испорачување, за да можете да бидете подготвени за следната задача. Сакате камион со мала тежина на шасијата и погонска група доволно моќна да го одржува темпото со ефикасно искористување на горивото. Во исто време, ќе цените и претпочитате удобна кабина. Започнете со нашите препораки подолу за да најдете решение што ги исполнува вашите потреби.

Контејнерски превоз

Соодветни услуги

Запознајте се со нашиот опсег на услуги и што можат да направат за вашата работа.

Повеќе за услугите на Volvo Trucks
Најдете го вашиот локален дилер

Дали сте подготвени да бидете зафатени?

Разговарајте со вашиот локален дилер на Volvo Trucks за да го најдете најдоброто решение за вашиот бизнис за контејнерски превоз.

Најдете го вашиот локален дилер