VOLVO ДОГОВОРИ ЗА УСЛУГИ

Скроени договори за услуги што се планирани однапред и за кои цената е утврдена однапред. Зголемете го времето во возна состојба, намалете ги трошоците за поседување и подобрете го вашиот краен резултат.

Повеќе за Volvo сервисните договори

Златните договори се скроени за подобрување на вашиот профит

Volvo златен договор

Златните договори се скроени за подобрување на вашиот профит.

Volvo златен договор
Сребрените договори се погодни за вашиот бизнис

Volvo сребрен договор

Сребрените договори се погодни за вашиот бизнис.

Volvo сребрен договор
Сините договори се дизајнирани за вас

Volvo син договор

Сините договори се дизајнирани за вас.

Volvo син договор
Оригиналните Volvo делови се прецизно конструирани за да ги задоволат највисоките стандарди

ОРИГИНАЛНИ VOLVO ДЕЛОВИ

Секој оригинален Volvo дел е прецизно конструиран и произведен за да ги задоволи највисоките стандарди. Нашите стандарди.

Оригинални Volvo делови
Го одржува камионот во врвна состојба и на пат

ОРИГИНАЛНО VOLVO СЕРВИСИРАЊЕ

Одлично за вашиот камион. Уште подобро за вашиот бизнис. Оригиналното Volvo сервисирање го одржува вашиот камион во врвна состојба – и на патот.

Повеќе за Оригиналниот Volvo сервис
Помош на патот: ви дава спокој во душата

Volvo Action Service

Во секое време, секој ден, секаде. Нашата помош на патот ве враќа назад на патот и ви дава целосен спокој.

Сервисирање скроено за вашите барања

Започнете со план за сервисирање

Максимално време во возна состојба започнува со бесплатен план за сервисирање. Ги запознаваме вашиот камион и вашиот бизнис и работиме со вас за да го одредиме вистинското ниво на одржување. Потоа, договараме за план за сервисирање што ви помага да го добиете максимумот од секој километар.

VT

Врвна услуга

Контактирајте го дилерот на Volvo Truck за да ја добиете услугата што вие, вашиот камион и вашата работа ја заслужувате.

Најдете го вашиот локален дилер