Телематичката порта го поврзува вашиот камион директно со сервисната работилница

Гарантирано 100% време во возна состојба

Златен договор за Volvo FH, Volvo FH16 и Volvo FM

Нашето ветување за 100% време во возна состојба е можно преку телематичка порта, која што го поврзува вашиот камион со сервисната работилница. Тоа значи дека нема да ве повикаме за одржување, сè додека тоа навистина не му е потребно на вашиот камион. Доколку е потребна поправка која одзема многу време, вие ќе добиете камион за замена или финансиска компензација.

Далечинска дијагностика и одржување кога ви се потребни

Придобивки

 • Ветување за 100% време во возна состојба
 • Далечинска дијагностика и одржување
 • План за сервисирање приспособен на вашите потреби
 • Одржување само кога е потребно
 • Брзи поправки, подготвена сервисна работилница кога ќе стигнете
 • VAS On-Call
 • Оптимална преостаната вредност
Камионите FE и FL далечински се поврзани со Volvo

Златен договор за Volvo FE и Volvo FL

Виталните системи кај нашите камиони Volvo FE и Volvo FL се далечински поврзани со Volvo. Тоа значи дека можеме да ги идентификуваме и поправиме малите проблеми пред тие да станат големи, давајќи ви максимална достапност на возилото и подобрено планирање на операциите.

Планирајте однапред за вистински предности

Придобивки

 • Максимално време во возна состојба и користење
 • Вклучени поправки на камионот
 • Оптимална преостаната вредност
 • Трошоците се знаат и во идните години
 • Превентивно одржување и план за сервисирање
 • Помал вкупен трошок за сопственост
 • Вашиот камион секогаш е во врвна состојба

Наши договори за услуги – детали

  1000x1000-service-gold-contract-gold.jpg 1000x1000-service-gold-contract-gold.jpg 1000x1000-service-gold-contract-silver.jpg 1000x1000-service-gold-contract-blue.jpg
Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
      Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе
Превентивно
одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот    
Далечинска врска со сервисна
работилница
Бесплатен камион за замена или
финансиска компензација
     

Гаранција
за 100% време во возна состојба
   
Volvo Action
Service On-Call
  ✓*  

* Volvo Action Service On-Call е стандарден кај Volvo FH, Volvo FH16 и Volvo FM, изборен за Volvo FMX и не се применува кај Volvo FE или Volvo FL.

VT

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.

Најдете го вашиот локален дилер