Придобивки

  • Зголемено време во возна состојба
  • Превентивно одржување и план за сервисирање
  • Далечинска врска со сервисна работилница
  • Помал вкупен трошок за сопственост

Наши договори за услуги – детали

  1000x1000-service-blue-contract-gold.jpg 1000x1000-service-blue-contract-gold.jpg 1000x1000-service-blue-contract-silver.jpg 1000x1000-service-blue-contract-blue.jpg
Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
  Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе  
Превентивно одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот
   
Далечинска врска со сервисна
работилница
Бесплатен камион за замена или финансиска
компензација
   
Гаранција за 100% време во
возна состојба
     
Volvo Action
Service On-Call
  ✓*  

* Volvo Action Service On-Call е стандарден кај Volvo FH, Volvo FH16 и Volvo FM, изборен за Volvo FMX и не се применува кај Volvo FE или Volvo FL.

VT

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.

Најдете го вашиот локален дилер