Во Volvo Trucks, нашиот прв приоритет е да ги одржуваме вашите камиони на патот и да бидат достапни за работа. Секој камион бара сервис и поправки во текот на својот животен циклус за да ги одржи врвните перформанси и сигурност. Планираните прекини за сервисирање и поправки ги минимизираат застоите, помагаат во продолжувањето на интервалите за сервисирање и заштедуваат време и пари. Благодарение на напредните алатки за телематика и дијагностика на Volvo Trucks, ние можеме далечински да ја следиме состојбата на камионите и да ја планираме и подготвиме посетата на сервисната работилница за пооптимизирано и поефикасно сервисирање. Тоа значи дека можете да имате поголемо време во возна состојба, поефикасно искористување на горивото и попаметно сервисирање.

Нашата светска дилерска мрежа и поврзаните услуги значат дека никогаш не сте далеку од квалитетната грижа и одржување што ги очекувате. Доколку се случи непланиран застој, нашите квалификувани, сертифицирани техничари ќе бидат подготвени да ве вратат на патот што е можно побрзо. Со други зборови, Volvo Trucks ги има мускулите во сите области за да обезбеди најдобра услуга и да осигури дека камионите ќе бидат таму каде што припаѓаат – на патот.

Квалитет

Сите сервисни операции ги вршат квалификувани техничари, обучени во Volvo.

Испорака

Со над 2000 дилери и сервисни работилници во над 130 земји, никогаш не сте далеку од потребната поддршка.

Поддршка

Ако се случи нешто неочекувано, ние сме подготвени да ве вратиме во возна состојба и повторно да возите.

Договори за сервисирање на Volvo - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Volvo договори за услуги

Договорите за сервисирање на Volvo нудат три различни опции за сервисирање и поправка што ви даваат флексибилност, економичност и контрола за да го максимизирате потенцијалот на вашиот возен парк од камиони.
 

Прочитајте повеќе за договорите за сервисирање на Volvo >

Оригинален сервис на Volvo - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Оригинално Volvo сервисирање

Од прв пат онака како треба. Сите сервисни работи ги извршуваат квалификувани техничари во овластена сервисна работилница и се изведуваат со помош соодветна опрема и оригинални делови на Volvo.
 

Прочитајте повеќе за оригиналниот сервис на Volvo >

Volvo Action Service - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Volvo Action Service

Ако има непланиран застој на патот, никогаш не сте сами. 24 часа на ден, 365 дена во годината.
 

Прочитајте повеќе за Volvo Action Service >

Услуги за раководење со пневматици - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Услуги за раководење со пневматици

Услугата за раководење со пневматиците ги мери притисокот и температурата на пневматиците во реално време.
 

Прочитајте повеќе за услугите за раководење со пневматици >

Услуги за приколки - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Услуги за приколки

Со нашите услуги за приколки можете да ја сервисирате вашата приколка во исто време кога го сервисираме вашиот камион.
 

Прочитајте повеќе за услугите за приколки >

Планирање сервиси - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Планирање сервиси

Планирањето однапред секогаш се исплаќа. План за сервисирање го минимизира ризикот од непланиран застој.
 

Прочитајте повеќе за планирањето сервиси >

Надградби на софтвер - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Софтверски надградби

Надградба за нови барања, променети услови, за подобрување на ефикасноста на возачот и многу повеќе.
 

Прочитајте повеќе за надградби на софтверот >

Надградби на I-Shift - Одржување возила - Услуги на Volvo Trucks

Надградби на I-shift

Надградбата на I-Shift ви овозможува да го приспособите вашиот софтвер според вашите специфични услови на возење.
 

Прочитајте повеќе за надградбите на I-Shift >

Релевантни вести и приказни

Каде што владее природата

Патиштата во југозападна Норвешка се едни од најпредизвикувачките во светот. Кога возите композиција од 50 тони со товар од жива риба во резервоари со расплискана вода, комплексноста станува екстремна.

...

Контактирајте со вашиот дилер

Контактирајте со вашиот дилер

Вашиот локален дилер на Volvo Trucks е тука да помогне, од наоѓањето на вистинскиот дел до поправка или сервисирање на вашиот камион. Јавете се – или уште подобро посетете нè.

Најдете го најблискиот дилер