следете нè на друштвените медиуми

Поврзете се со другите луѓе, добивајте ги најновите информации, разговарајте за најновите ажурирања на производите или едноставно покажете му ја на светот вашата љубов кон Volvo Trucks. Ние ги ажурираме нашите глобални медиумски сајтови секој ден, а коментарите и дискусиите на обожавателите на Volvo Trucks се добредојдени.

Ако се претплатите на нашите видеа на YouTube, станете обожавател на Facebook или ги следите на нашите твитови на Twitter може да бидете сигурни дека први ќе ги слушнете најновите нешта. 

Volvo Trucks на Facebook

Facebook

Поврзете се и станете пријатели со останатите обожаватели, или коментирајте ги и дискутирајте ги најновите постови и соопштенија од Volvo Trucks.

Volvo Trucks МАКЕДОНИЈА на Facebook
Volvo Trucks на Twitter

Twitter

Претплатете се на нашите твитови и добијте ги најновите вести на најбрз начин.

Volvo Trucks МАКЕДОНИЈА на Twitter
Volvo Trucks на YouTube

YouTube

Гледајте ги најновите видеоматеријали од Volvo Trucks; семинари, претставувања на производи и интервјуа.

Volvo Trucks МАКЕДОНИЈА на YouTube
Volvo Trucks на Flickr

Flickr

Доколку едноставно никогаш не ви е доста од камиони, камиони и камиони, проверете ги нашите слики на Flickr.

Volvo Trucks МАКЕДОНИЈА на Flickr
Volvo Trucks на Pinterest

Pinterest

Ве интересира Volvo Trucks, зошто не ја погледнете онлајн огласната табла.

Volvo Trucks МАКЕДОНИЈА на Pinterest
Volvo Trucks на LinkedIn

LinkedIn

Ве интересира воспоставувањето деловни контакти или можеби кариера во Volvo Trucks.