Слики и видеа

Фотографии Volvo Trucks

Слики и видеа за Volvo Trucks

Прегледувајте и преземајте слики и видеа за вашиот омилен камион.

Пребарајте и преземете фотографии
Volvo Trucks видеа на YouTube

Volvo Trucks видеа на YouTube

На нашиот канал за Volvo Trucks на Youtube ќе најдете повеќе забавни видеа - нови иновации, интересни егзибиции, авантури д целиот свет и многу повеќе.

Volvo Trucks на YouTube
Простор за емитирање

Простор за емитирање Volvo Trucks

Регистрирајте се и најавете се во Просторот за емитирање на Volvo Group. Овде новинарите може да пребаруваат, нарачуваат и прегледуваат видео и аудио во стандардни формати за емитување, во прилог на друга мултимедијална содржина.

Простор за емитирање