Секој дел е тестиран, мерен и произведен со внимателна прецизност

Квалитетни производи

Ние ги дизајнираме, тестираме, мериме и произведуваме секој дел и компонента со точност којашто друг би ја сметал за екстремна. Тоа е процес изведен со страст и прецизност и со контрола на квалитетот вградена од почеток до крај. Тоа е она што ги прави ефикасноста, времето во возна состојба, безбедноста и комфорот што ги доживувате зад управувачот на камион на Volvo. И она што одржува да се движи понатаму, километар по километар.

Услугата подобрува сè, од ефикасното искористување на горивото и безбедноста до продуктивноста на возачот и сигурноста

Квалитетна услуга

Поддршката што ја добивате од нашите дилери, вештината и стручноста на нашите сервисери – кога и да ви требаат – како и обемот и ефикасноста на нашата глобална мрежа за поддршка. Кога станува збор за услуга, квалитетот на Volvo подобрува сè, од ефикасно искористување на горивото и безбедност до продуктивност на возачот и сигурност. Тој овозможува помошта и резервните делови да ви бидат на дофат, ги одржува вашиот камион на патот и профитабилноста на крајниот резултат.

Најдете го вашиот локален дилер

Сакате да го видите квалитетот на дело?

Наминете кај локалните дилери на Volvo Trucks. Тие можат да зборуваат за квалитетот цел ден. Тоа им е страст.

Најдете го вашиот локален дилер