Можности во Volvo Group

Станете дел од нешто големо

Ние припаѓаме на Volvo Group. А, ја споделуваме целта да станеме светски лидер во одржливите транспортни решенија. Тоа е амбициозно, но и ние сме. И вие исто така. Посетете ја страницата за кариера за да ја најдете можноста што ја чекавте.

Посетете за кариери во Volvo Group