Квалитет: производи и услуги на кои можете да се потпрете

Квалитет

Нашата заложба за квалитет значи производи и услуги во кои можете да имате доверба. А, тоа значи подобро време во возна состојба и подобар краен резултат.

Посветени на квалитет
Повеќе од 80 години иновации во безбедноста

Безбедност

Нашата заложба за спречување на сообраќајните незгоди и намалување на повредите е стара колку компанијата. Тоа се повеќе од 80 години иновации во безбедноста.

Обврзани на безбедноста
Работиме за добивање поодржлива транспортна индустрија

Грижа за животната средина

Работиме за добивање поодржлива транспортна индустрија.

Ја унапредуваме грижата за животната средина
Дознајте повеќе за Volvo Group

Volvo Group

Започнавме со правење тешки комерцијални возила и дизел-мотори во 1927 година во Шведска. Сега може да нè најдете на повеќе од 190 пазари.

Кариери

Кариери во Volvo

Зад секоја иновација на Volvo стои човек на Volvo. Затоа, нив ги сметаме за партнери и создаваме околина во која сакаат да работат.

Контактирајте нѐ со прашања и повратни информации

Контактирајте нѐ

Имате прашање? Сакате да оставите повратни информации за нас? Навистина сакаме да ги слушнеме вашите размислувања.

Најдете го вашиот локален дилер

Дознајте повеќе од луѓето што знаат

Нашите дилери на Volvo Trucks знаат сè за нашата компанија и за основните вредности. Зошто не седнете да поразговарате со нив?

Најдете го вашиот локален дилер