Пребарувањето започнува

Volvo Truck Finder е најбрзиот начин да најдете половни камиони и приколки за продажба. Лесно е да најдете што ви е потребно со нашиот едноставен пребарувач.

Не можете да го пронајдете вистинското возило во моментов? Користете ја функцијата Агент за пребарување. Тој ќе го пронајде она што совршено ви одговара. Кога вашиот претпочитан половен камион ќе го има во резерва, ќе бидете известени.

Половните камиони на Volvo поминуваат низ најстрогите тестови на квалитет

Обезбедување квалитет

Купувањето половен камион во застапништвото на Volvo е секогаш добра зделка. Секое возило е детално проверено пред да дојде до вас. Плус, ќе добиете иста поддршка и услуга за половниот камион Volvo како кога би купиле сосема нов од нас. Едноставно кажано – високиот квалитет е гарантиран.
Дополнителни информации за понудата на користени камиони, контактирајте го Јордан Танаскоски, +389 70 239836, или на е-маил: jordan.tanaskoski@volvo.com

Барај половни камиони
Selected Used Trucks се темелно тестирани и заштитени од програмите за сервисирање

Selected Used Trucks

Volvo Selected used trucks се со висок квалитет. Тие се тестирани опсежно и се безбедни и докажани. Добрата историја на сервисирање е гарантирана. Selected used trucks ви обезбедува избор без грижи.

Избрани од Volvo
Регистрирајте се за известувања по е-пошта

Претплатете се на ажурирања по е-пошта

Добијте известување по е-пошта веднаш штом конкретниот камион ќе го има во резерва кај дилерот во близина.

Регистрирајте се за ажурирања