Сребрените договори обезбедуваат дека вашиот камион е секогаш во врвна состојба

Придобивки

  • Намален ризик за најскапите поправки
  • Превентивно одржување и план за сервисирање
  • Зголемено време во возна состојба
  • Помал вкупен трошок за сопственост
  • Вашиот камион секогаш е во врвна состојба

Наши договори за услуги – детали

  1000x1000-service-silver-contract-gold.jpg 1000x1000-service-silver-contract-gold.jpg 1000x1000-service-silver-contract-silver.jpg 1000x1000-service-silver-contract-blue.jpg
Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
  Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе   Прочитајте повеќе
Превентивно
одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот    
Далечинска врска со сервисна
работилница
     
Далечинска
дијагностика и
одржување
     
Бесплатен камион за замена или
финансиска
компензација
     
Гаранција за 100% време во
возна состојба
     
Volvo Action
Service On-Call
     
VT

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.

Најдете го вашиот локален дилер