Телематичката порта го поврзува вашиот камион директно со сервисната работилница

Гарантирано 100% време во возна состојба

Златен договор за Volvo FH и Volvo FM

Нашето ветување за 100% време во возна состојба е можно преку телематичка порта, која што го поврзува вашиот камион со сервисната работилница. Тоа значи дека нема да ве повикаме за одржување, сè додека тоа навистина не му е потребно на вашиот камион. Доколку е потребна поправка која одзема многу време, вие ќе добиете камион за замена или финансиска компензација.

Далечинска дијагностика и одржување кога ви се потребни

Придобивки

 • Ветување за 100% време во возна состојба
 • Далечинска дијагностика и одржување
 • План за сервисирање приспособен на вашите потреби
 • Одржување само кога е потребно
 • Брзи поправки, подготвена сервисна работилница кога ќе стигнете
 • VAS On-Call
 • Оптимална преостаната вредност
Камионите FE и FL далечински се поврзани со Volvo

Златен договор за Volvo FE и Volvo FL

Виталните системи кај нашите камиони Volvo FE и Volvo FL се далечински поврзани со Volvo. Тоа значи дека можеме да ги идентификуваме и поправиме малите проблеми пред тие да станат големи, давајќи ви максимална достапност на возилото и подобрено планирање на операциите.

Планирајте однапред за вистински предности

Придобивки

 • Максимално време во возна состојба и користење
 • Вклучени поправки на камионот
 • Оптимална преостаната вредност
 • Трошоците се знаат и во идните години
 • Превентивно одржување и план за сервисирање
 • Помал вкупен трошок за сопственост
 • Вашиот камион секогаш е во врвна состојба

Наши договори за услуги – детали

  1000x1000-service-gold-contract-gold.jpg 1000x1000-service-gold-contract-gold.jpg 1000x1000-service-gold-contract-silver.jpg 1000x1000-service-gold-contract-blue.jpg
Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
      Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе
Превентивно
одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот    
Далечинска врска со сервисна
работилница
   
Далечинска дијагностика
и одржување
     
Бесплатен камион за замена или
финансиска компензација
     

Гаранција
за 100% време во возна состојба
     
Volvo Action
Service On-Call
     
VT

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.

Најдете го вашиот локален дилер