Придобивки

  • Зголемено време во возна состојба
  • Превентивно одржување и план за сервисирање
  • Помал вкупен трошок за сопственост

Наши договори за услуги – детали

  1000x1000-service-blue-contract-gold.jpg 1000x1000-service-blue-contract-gold.jpg 1000x1000-service-blue-contract-silver.jpg 1000x1000-service-blue-contract-blue.jpg
Одлики на договорот ЗЛАТЕН – FH/FM ЗЛАТЕН – FE/FL СРЕБРЕН СИН
  Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе Прочитајте повеќе  
Превентивно одржување
План за сервисирање
Поправки на погонската група  
Сите поправки на камионот
   
Далечинска врска со сервисна
работилница
   
Далечинска дијагностика и
одржување
     
Бесплатен камион за замена или финансиска
компензација
     
Гаранција за 100% време во
возна состојба
     
Volvo Action
Service On-Call
     
VT

Најдете го совршениот договор

Јавете се или посетете го дилерот на Volvo Trucks – тие ќе ви раскажат за опциите и ќе го најдат најдобриот договор за вашите потреби.

Најдете го вашиот локален дилер